Skip to content

Me olemme Ristek

Faktaa kumppanuudesta ja laadusta

Ristek on kattoristikkovalmistajan kumppani, joka innovoi ja kehittää tuotevalikoimaansa yhteistyössä asiakkaan kanssa.


Tuotevalikoimaamme kuuluvat

Naulalevyt

Laadukkaat, Suomessa valmistetut naulalevyt.

Valmistus

kattoristikkovalmistajilta saatujen kokemusperäisten tietojen pohjalta kehitetyt koneet ja laitteet ristikoiden valmistukseen.

Suunnittelu

3D-pohjainen kattoristikoiden suunnitteluohjelma 3DTrussme.

Ohjaus

yrityksen koon ja toimintojen mukaan skaalautuva monikäyttöinen tuotannonohjausjärjestelmä TrussFlow.

Partner to truss

Valitsemalla kumppanin, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen ratkaisun tuotteista ohjelmistoihin, et voi mennä harhaan.

Ristek on lähellä asiakasta. Sinulle se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että toimimme paikallisesti, kuuntelemme ja tarjoamme apua hankkeeseesi, ja teemme tuotekehitystä nimenomaan asiakkaiden toiveista lähtien. Meillä ihmiset tekevät töitä ihmisten kanssa, ja alan pitkä kokemus tekee sinun hankkeestasi sujuvamman.

Yli 8 000 000
naulalevyä vuodessa

Niin paljon me valmistamme. Varastointijärjestelmämme ja uusien automaattituotantolinjojemme kapasiteetti on joustava. Alan viimeisimmät työvälineet ja koneet yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön kanssa varmistavat, että sinä saat tarvitsemasi määrän naulalevyjä, juuri silloin kun niitä tarvitset.

Meitä kuvataan asiakaslähtöisiksi ja joustaviksi, ja toimitusvarmuutemme saa kehuja. Pidämme minkä lupaamme, ja olemme siitä aidosti ylpeitä.

Naulalevyt mielessä?

Niin meilläkin! Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme tehdä hankkeestasi vieläkin onnistuneemman.

Historia

Ristek Oy on perustettu vuonna 2007 nimellä Lahti Levy Oy. Naulalevyvalmistajasta Ristek on kehittynyt monipuoliseksi kattoristikkovalmistajan kumppaniksi, joka tarjoaa myös suunnitteluohjelmiston ja tuotannonohjausjärjestelmän asiakkaan käyttöön. Ristekin tuotteet ja ohjelmistot on kehitetty asiakkaille ja yhdessä asiakkaiden kanssa – aina huomioiden päivittäisen työn ja todellisen elämän tarpeet. Kehitys on jatkuvaa, ja Ristek tekee työtään aina lähellä asiakasta.

Tällä hetkellä Ristek on alansa markkinajohtaja Suomessa, ja toimii vahvasti omien edustajien kautta myös muualla Euroopassa. Ristekin tehdas sijaitsee Villähteellä, Lahden kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hyvä laatu huomioi myös ympäristön

Me Ristekillä valmistamme laadukkaita naulalevyjä ja ristikoiden valmistamiseen käytettäviä työkaluja parhaista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tuotteet on mitoitettu niin, että raaka-ainehävikkiä ei muodostu. Tehtaalle tulevat ja tehtaalta lähtevät pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä, ja näin ympäristön kuormitus pidetään mahdollisimman vähäisenä.

Ristekille luotettavuus on avainasemassa tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Yritykselle rakennettu laadunhallintajärjestelmä pitää yllä jatkuvaa kehitystä, jonka avulla säilytetään korkea asiakastyytyväisyys ja toimitusvarmuus.

Ristek Oy:n toiminta on CE-sertifioitua, ja sitä valvotaan vuosittaisilla tarkastuksilla.

Käsittely ja kierrätys

Me teemme lujia ja laadukkaita naulalevyjä, ja oikein käsiteltyinä ne myös pysyvät sellaisina.

Naulalevyjen kuljetus ja varastointi

  • Naulalevyt ja niiden pakkaukset tulee suojata kastumiselta; sinkityille naulalevyille muodostuu kastuessa valkoruostetta
  • Kylmävarastoinnissa tulee huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta
  • Laatikkopakkaukset säilytetään lavan päällä

Pakkausten hävittäminen

  • Pahvilaatikot, Euro-kontit, väli- ja päällyspahvit: keräyskartonki
  • Muovivanteet, kiristekalvo: kierrätys tai muovinkeräys
  • Kuormalavat kierrätetään tai palautetaan.

Kuvia tehtaalta