Skip to content

Partner to truss.

Takstolsprodukter, ett planeringsprogram och ett produktionskontrollsystem från Ristek utgör tillsammans en heltäckande lösning för tillverkning av takstolar.

Spikplåtar
Planeringsprogram
Produktionskontrollsystem
Spikplåtar och verktyg

Kvalitetsprodukter just när du behöver dem Risteks spikplåtar tillverkas i Finland enligt standarderna. En produktionsprocess som representerar den nyaste teknologin ger standardiserade och högkvalitativa produkter.

Planeringsprogram

Planeringsfrihet just för dina behov Med hjälp av det visuella operativsystemet i planeringsprogrammet 3DTrussme kan du skapa optimerade takstolskonstruktioner även på svåra ställen.

Produktionskontrollsystem

Snabbt och rättidigt dagligt arbete med pålitliga verktyg från större och mindre företag Med hjälp av produktionskontrollsystemet TrussFlow kan du beräkna totalkostnader i alla faser av din produktionsprocess.

Heltäckande lösningar.

När du väljer en partner som ger dig en heltäckande lösning vare sig det gäller produkter eller program, då kan du inte gå fel.  
Ristek är nära kunden. För dig innebär det helt enkelt att vi arbetar lokalt, lyssnar och hjälper dig med ditt projekt, och vi gör produktutveckling utgående från kundernas önskemål. Hos oss arbetar människor med människor, och vår långa erfarenhet gör att ditt projekt går smidigt.

Planerar du takstolar?

Det gör vi också! Kontakta oss och låt oss se hur vi kan få ditt projekt att lyckas bättre.