Skip to content

Ristek 3DTrussme

Planeringsprogram för takstolar

Planeringsfrihet just för dina behov.

3DTrussme är kraftkällan i planeringen av NR-konstruktionerna och hela taket, kraftkällan som ger kostnadseffektiva och säkra konstruktioner även i svåra projekt. Användargränssnittet har utvecklats i samarbete med planerarna, och det går snabbt att tillägna sig det.   

Det molnbaserade programmet är lätt att uppdatera och använda, var du än befinner dig. 2D- och 3D-modellernas export- och importfunktioner minskar sannolikheten för fel och effektiverar planerarens arbete.   

Med programmet kan man dimensionera alla plankonstruktioner av trä och spikplåtar, vare sig de är takstolar, ringar, dymlade balkar eller kombinationer av dessa. En konstruktionsanalys och en hållbarhetsgranskning i enlighet med planeringsanvisning EN5 och NR garanterar att ett med 3DTrussme planerat tak är tryggt och säkert.

Världens första 3D-planeringsprogram för takstolar

Programmet är öppet och ger frihet att arbeta

Optimering av takstolskonstruktionen säkrar projektets kostnadseffektivitet

Vårt tekniska stöd är alltid nära dig

Behöver du hjälp med teknisk planering och beräkning av tak och takstolar?

Vårt lokala tekniska stöd är alltid nära dig. Vare sig du behöver goda praktiska råd, konkreta modeller eller bara någon att prata med – du kan alltid kontakta oss. Vi känner till ditt dagliga arbete.

Bra arbete talar för sig självt

3DTrussme duger till mycket. Ta en titt på exemplen och de lyckade konstruktioner som planerats med spikplåtar från Ristek och planeringsprogrammet 3DTrussme.

Vill du veta mer?

Kontakta oss och låt oss prata.

Kontakta oss med bifogad blankett, per telefon eller e-post.

Telefonnummer: +358 50 555 3165
Email: myynti@ristek.fi

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och villkor för tjänsten.
    Integritetspolicy